Logo-Beau esthé

Cellcosmet & Cellmen

Zwitserse hightech cosmetische wetenschap: huidverbetering op cellulair niveau met respect voor de hormonale identiteit van de huid en fysiologische leeftijd

Cellcosmet- en Cellmen lijnen zijn gebaseerd op meer dan dertig jaar onderzoek en ontwikkeling en zijn verkrijgbaar in drie cosmetische groepen. Cyto, phyto of het combineren van deze twee expertisegebieden voor een actie van revitalisering en welzijn, ze bieden u ultragerichte resultaten en beantwoorden zo perfect aan elk probleem.

De Exclusieve Cellcontrol TM-methode , ontwikkeld in het Cellap laboratoire maakt het mogelijk om gestabiliseerde celextracten te verkrijgen met behoud van hun revitaliserende en hydraterende kracht  en biedt een ongekende werking op uw huid.

Door deze expertise te combineren met een scherpe beheersing van plantaardige ingrediënten, heeft Cellap laboratoire zich gevestigd als de Zwitserse expert in fytocellulaire cosmetica, erkend dankzij de uitzonderlijke effectiviteit van de  behandelingen. Een wereldexclusiviteit.

 

Innovatieve resultaatgerichte behandelingen in combinatie met een geheel relaxerend gevoel:

CellCosmet - gelaat:

Swiss Cellfacial Revitalisant Anti-Age                                                                      €150

Swiss Deluxe Cellfacial Revitalisant Anti-Age                                                       €170

Swiss Deluxe Procollagen Face and Neck                                                              €190

 

CellMen - gelaat:

 Swiss Executive Cellfacial Revitalisant Anti-Age                                                €150