Logo-Beau esthé

Green Peel ® Dr. Christine Schrammek

Green peel ® kruidenpeeling is gebaseerd op een medisch verfijnde en  gekende biologische methode bestaande uit natuurlijke ingrediënten.  De kruidenpeeling gaat de huid van binnenuit versterken en gezonder maken.

 Drie dermatologish-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol problemen op te lossen.  CLASSIC - ENERGY - FRESH UP

GREEN PEEL ® Fresh Up    

De Fresh-Up  is de snelle mooi maker,  vitaliseert de cellen en jouw huid straalt met een nieuwe frisheid. Dat is de reden waarom deze behandeling de ideale oplossing is voor de vermoeide huid, een huid met gebrek aan frisheid en dient als een effectieve bescherming tegen veroudering en elasticiteitsverlies , zelfs als de huid nog geen tekenen van veroudering vertoont. Ideaal voor een speciale gelegenheid!

€95

GREEN PEEL ® Enery

De Energy voorziet jouw huid van de natuurlijke energie die ze nodig heeft om de cellen te vernieuwen. Het helpt om leeftijd gerelateerde huidaandoeningen te verminderen als ook onzuiverheden, littekens en pigmentstoringen te verminderen. De behandeling  verbetert zichtbaar de huidteint en harmoniseert de huidoppervlakte. Ideaal als intensieve behandeling in kuur.

€145

GREEN PEEL ® Classic

De Classic is een natuurlijke behandelingsmethode voor huidvernieuwing. Huidproblemen verminderen zichtbaar dankzij de peeling. De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na drie dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling. De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.  Zorgt voor een gezonde en mooie huid in 5 dagen!

€265