Logo-Beau esthé

Environ Huidverbetering

Environ Discovery: eerste consultatie

De eerste stap is het begrijpen wat de behoeften van uw huid zijn om een betere huidconditie te krijgen. 

  • Uitgebreide huidanalyse met de  Obeserv 520x
  • Gelaatsbehandeling, volgens jouw huidconditie
  • Persoonlijk advies /vrijblijvend Behandelingsplan 
  •  The Power of 3,  skincare make up Jane Iredale, volgens jouw huidtype.

 95min   €99


Environ vitamin touch 

Een luxueuze , ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken.  Deze verzorging combineert Vitamine A en krachtige anit-oxidanten.

 Bij deze gelaatsverzorging wordt er geen gebruik gemaakt van het  Ionzyme Df -Apparaat. Ook voor iedereen met contra-indicaties voor de elektrische stroom. (o.a pacemaker, zwangerschap...)

65min   €85


Environ Electro-Sonic  Ionzyme DF

Essential behandelingen

De baanbrekende Dual Electro-Sonic technologie bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen.  Sonoforese (geluidsgolven)op lage frequentie en pulserende iontoforese(elektrische stroom) gecombineerd met professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt langdurig verschil voor je huid een leven lang.

Een Essential behandeling tegen; huidveroudering, dehydratatie, gevoelige huid, huidverslapping en pigmentatie.

65min  €105         90min  €150

Youth reset - huidverjongend:  zorgt voor een stevige en jeugdige huid, ideaal bij fijne lijntjes en huidverslapping

Moisture boost - hydraterend: zorgt voor een gehydrateerde, vollere en zachte huid, ideaal bij droge en vochtarme huid

Comfort calm - huidkalmerend: zorgt voor gekalmeerde, gezonde en comfortabele huid, ideaal bij een gevoelige en geïrriteerde huid

Radiance reveal - huidverhelderend:  zorgt voor een vlekkeloze, egale en heldere teint, ideaal bij een zonbeschadigde huid en pigment


Environ Cool peel System

De unieke cool peel technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huid vernieuwingssyteem. Het laat je huid herleven, helpt haar te zuiveren en te verhelderen.

Dit is een veilig peelingsysteem die we liefst in kuur van 3 tot 6 wekelijkse  behandelingen aanbevelen. De huid moet 3 weken voorbereid zijn met Vitamine A ( uitzondering: Acné). Deze Peelings hebben een lage concentratie en een lage PH,  waardoor de gezonde cellen niet aangetast worden en stimuleren het vrijgeven van  groeifactoren, die zorgen voor aanmaak van gezond en sterk collageen. Een gezonde en egale huid! 

De ideale peeling tegen; veroudering en verslapping, rimpels, puistjes, zonneschade littekenvorming en onegale teint.

45min  €55         65min  €105        90min  €135

Youth renew cool peel - huidverjongend: ideaal  om huidveroudering,  zon beschadigde huid en onegale teint te verbeteren.

Moister boost cool peel - hydraterend: ideaal om de droge, vale huid te verbeteren.

Deep cleansing cool peel - diepreinigend: cool peel: ideaal om de vette en onzuivere huid (zwarte puntjes) die gevoelig is aan puistjes te verbeteren.

Blemish control cool peel - probleemhuid/acne: een sterverzorging voor de probleemhuid! Gaat de puistjes onder controle houden, poriën vrij maken, huid zuiveren en onzuiverheden oplossen.

Vibrant c micropeel - vitaliserend: een geconcentreede peeling boordevol vitamine c! Ideaal om de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid te verbeteren.

Bright recovery cool peel ( zonder df): ideaal om huidveroudering, zon beschadigde huid en vale huid te verbeteren.


Environ  Focus-on Behandelingen

Wil je gericht een zone met een specifiek probleem aanpakken!?  Dit kan enkel  in kuurverband.

Veroudering:  combinatie Vitaminen, peptides en hyaluron    30 min €45

focus-on Frown: kraaiepootjes en fronslijnen, roll-cit,2x/week gedurende 6 weken

Focus-on Eye: rimpels en droogtelijntjes, roll-cit,  2x/week gedurende 6 weken

Pigmentatie:  Combinatie met Vitamine A,C en AHA's    30min €45

focus-on Even Tone: pigmentplekken verhelderen, Roll-cit, 2x/week gedurende 6 weken

Probleemhuid: combinatie coolpeel/vitaminen   30 min €45

Focus-on Acne: puistjes, 1x/week gedurende 6 weken

Focus-on Rosacea: roodheid/ontstekingen, 1x/ week gedurende 6 weken

Focus-on Texture: littekens(acné) oneffen huidtextuur, roll-cit, 1x/week gedurende 6 weken


Aanvullende behandelingen

De perfecte aanvulling op elke environ behandeling om de droge,  door de zon beschadigde huid van de armen en benen zachter, egaler en gladder te maken. Enkel mogelijk tijdens alginaatmasker.

€20 


Niet onbelangrijk is het swiss label

Seal-Officiel

Het Swiss vitamin Institute , is een onafhankelijk labo, die controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Het garandeert de actieve de actieve werkzaamheid. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze Certificaar van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren.

Vitaminen A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent , vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A step-up system van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.