Logo-Beau esthé

HydraFacial ™

Wat is HydraFacial ™

De HydraFacial behandeling zorgt grondig voor uw huid.  Verbetert de kwaliteit en de gezondheid  voor alle huidtypes Hydratatie is de basis van een gezonde en mooie huid.

Het reinigt, peelt, voert extracties uit van onzuiverheden en hydrtateert tegelijkertijd door een ‘vortex Fusing inluizing van anti-oxidanten, peptides en hyaluronzuur.

De HydraFacial is een niet-invasieve, niet chirugische behandeling die u onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, verfrissend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.  De huid is voller, gehydrateerd, zuiver en heeft een instant glow.

Hydrafacial is een behandeling in 3 stappen:

  • Reiniging +Peeling
    legt een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en milde exfoliëring
  • Extracties + Hydratatie
    verwijdert onzuiverheden uit de poriën met pijnloze zuigkracht en geeft intense hydratatie
  • Led lichttherapie
  • Insluizen + beschermen
    verzadigt de huid met anti-oxidanten, peptiden  en hyaluronzuur

Werkt preventief tegen huidveroudering! Een vier a zes wekelijkse behandeling wordt aanbevolen om de resultaten te behouden!  Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van huidconditie en huidstructuur.

De resultaten worden versterkt en verlengd door dagelijks de cosmeceutische verzorgingsproducten te gebruiken.  

HydraFacial Basic   €150 

HydraFacial Purifiying (extra enzympeeling) €175

HydraFacial Advanced ( hoger percentage peeling & extra hydrogel mask ) €195

HydraFacial Platinum (extra lymfedrainage & Booster €225

HydraFacial rug  €175

Optie Decolleté   €55

Optie Perk Eye (inclusief thuisproduct) €50

Optie Perk Lip (inclusief thuisproduct) €50

 

 

Wat doen HydraFacial Boosters?

HydraFacial Boosters (serums) richten zich op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen huidbeeld en vroegtijdige verouderinglijntjes en rimpels.   

Dermabuilder booster:

Een Mix van collageen stimulerende peptides ,helpt fijne expressielijnen te verminderen. Verhoogt de elasticiteit van de huid, botox-like effect op een zone naar keuze.

Britenol booster:

Vermindert pigmentvlekken, doelgerichte verbleking van de huid plaatselijk.

Regen GF booster:

Het revolutionaire M-007 transporttechnologie versterkt de behandeling, doordat ze de doorlaatbaarheid van de huid verbeteren, diepere en efficiëntere opname. De peptides bootsen groeifactoren na  om de productie van collageen en elastine te stimuleren, fijne lijntjes en rimpels.

DrNassif MD booster:

Een gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, beschermt en herstelt volume dankzij de hoge dosissen hyaluronzuur en betaïne. Ideaal bij een beschadigde hydrolipide film en vochtarme huid.

Circadia Chrono peptide booster:

Geeft energie aan een vermoeide huid, vermindert tevens fijne lijntjes en rimpels

Circadia Protec Plus booster:

Vermindert zichtbare tekenen van roodheid


Optie Perk Eye Replenishing:

 De oogcontour verbeteren;  werken op fijne lijntjes/ donkere kringen verminderen.  Ideaal om te combineren tijdens uw HydraFacial behandeling. 

Naast de instituutbehandeling, krijgt u de rest van het product mee naar huis (inbegrepen in de prijs) , zodat u een maand  lang uw ogen tuis verder kan verzorgen.

Optie Perk Lip Revitaliser :

Lip contour verbeteren;  werken op de fijne lijntjes/ hydratatie/ de lippen plumpen,  ideaal om te combineren tijdens uw Hydrafacial behandeling.  

Naast de instituutbehandeling, krijgt u de rest (inbegrepen in de prijs) van het product mee naar huis, zodat u nog een maand lang  uw lippen thuis verder kan behandelen.


Wat is de HydraFacial LED lichttherapie?

Het rode LED licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en weerstand, door het stimuleren van de fibroblasten, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.  Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering .

Het blauwe LED licht is zeer interessant voor mensen die lijden aan een vette huid of acné. Het remt namelijk de productie van talg en doodt de bacteriën.