Logo-Beau esthé

Endermologie

 

Endermologie, de enige 100% natuurlijke, niet-invasieve en niet agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om de cellen terug te activeren.

 

prijs één behandeling 35 minuten  €55  

prijs  Kuur  550  (10+1 gratis)

Prijs één behandeling 45 minuten  behandeling €70 

Prijs Kuur  700  (10 +1  gratis)

 


Wat is Cellulitis?

Cellulitis, 90% van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen. Naarmate de vetcellen groter worden, trekken de wanden die deze cellen bevatten (septa) aan het huidoppervlak waardoor het vervormt. Ondertussen wordt de bloedsomloop belemmerd en hopen de toxines (afvalstoffen) op. Zo verschijnen cellulitis en het onvermijdelijke sinaasappelhuidaspect.

Soorten Cellulitis

Vochthoudend Cellulitis:  Wordt veroorzaakt door de vasthouding van water vanwege een slechte bloed-en lymfecirculatie. Het is belangrijk om de toxines te draineren en de uitwisseling opnieuw op gang te brengen.

Vetcellulitis:  Dit type cellulitis wordt vaak geassocieerd met overgewicht. De natuurlijke afvoer van vetten moet worden gestimuleerd.

Vezelcellulitis:  Voor lange duur aanwezig, compact en vaak pijnlijk,  is het moeilijkste om te verwijderen. Het is essentieel om het weefsel te versoepelen om vezelcellulitis te overwinnen.


Aanpak van cellulitis / vetten afbreken

Endermologie werkt als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren (losmaken).  Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed-en lymfecirculatie te activeren.

Endermologie stimuleert ook de fibroblasten, die het collageen en de elastine in de huid, hyaluronzuur, op een natuurlijke manier, langs binnenuit verstevigen. 

Aanpak van verlies stevigheid, veerkracht en soepelheid

Door Zwangerschappen, gewichtsschommelingen, verstrijken van de tijd…verliest de huid geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Sommige zones zoals de binnenkant van dijen en armen, buik zijn hier gevoelige voor.


Endermowear Gepatenteerde Technologie

Is een exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de behandelingen.

Deze endermowear dient éénmaal aangekocht te worden  en zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens de behandeling.

Endermowear éénmalige aankoop €35